Finale Prissma GO InfoBattle

De Prissma GO Infobattle heeft de afgelopen maanden verschillende regio’s in het land aangedaan. Informatieprofessionals uit het land zullen het tegen elkaar opnemen in de finale op 9 november 2017 tijdens het KNVI congres 2017.

Pubquiz
De InfoBattle is afgeleid van de populaire pubquizzen. Het idee is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje – en dat dan natuurlijk wél in de kroeg – met vrienden, studiegenoten of collega’s. De teams bestaan uit maximaal vier mensen. Zo is de Prissma GO InfoBattle niet alleen een leuk spel, maar ook een mooie gelegenheid om collega’s uit het vakgebied te leren kennen en te netwerken!

De vragen
De vragen zijn gericht op informatieprofessionals en gaan over onderwerpen uit ons werkveld, zoals social media, tools, methoden en technieken en zoeken en vinden op het internet. Op één specifieke ‘zoek-en-vind’ ronde na is het gebruik van elektronische hulpmiddelen niet toegestaan.

Prijzen
Meerdere regionale netwerken hebben dit jaar hun medewerking verleend aan de Prissma GO InfoBattle 2017, waarvoor dank! Er zijn vanzelfsprekend leuke prijzen te winnen, maar zoals altijd geldt: deelname is belangrijker dan winnen. Hoewel… de hoofdprijs in de landelijke finale is ook dit jaar weer een mooie prijs, verzorgd door hoofdsponsor GO-opleidingen.

Finale
De finale is op 9 november 2017 van 12.20 – 13.15 uur in de The Y bar van het NBC in Nieuwegein (Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein)

Sponsoren van de GO Prissma InfoBattle zijn: